REIKI PÅ DISTANS


Reiki kan skickas på distans och är lika kraftfullt som om du skulle få behandling fysiskt av mig. Den enda du behöver göra när det är dags för behandlingen är att vara någonstans där du får lugn och ro. Efter behandlingen ringer jag upp dig för att prata om det jag fick upp under behandlingen. 

 

När du bokar en distanstid kommer jag att skicka en pdf till dig med mer information och instruktioner. 


Obs. Jag erbjuder just nu bara Reiki på distans.

REIKI


Reiki är en behandlingsform med rötterna från Japan där syftet är att få klienten att öka sitt välmående och sin livskraft. Reiki kommer från ordet Ki som betyder just livskraft och är energin som vi har i kroppen. Reiki behandlar både kropp och sinne. När vi har varit stressade eller varit med om något fysiskt, mentalt eller  emotionellt kan det skapas blockeringar i det här energiflödet. Reiki kan då hjälpa till att balansera och öppna upp flödet igen.


Som Reiki utövare fungerar jag som en kanal för att energin ska komma igenom till dig som klient. 


Du behöver inte ha någon särskild livsåskådning för att ta emot Reiki, alla kan ta emot.

 


Pris: 500:- 

Ta emot Reiki


Du som tar emot Reiki behåller alla kläder på och ligger nedbädad på en bädd. Jag kommer att inleda behandlingen med att läsa av dina chakran för att sedan börja ge dig Reiki. 


När du tar emot Reiki kan du känna att det pirrar lite i kroppen. Du kan bli varm, kanske somnar du, känner kyla eller ingenting alls. Vid en Reiki behandling kommer du ner i djup avslappning då energierna jobbar igenom din kropp. Behandlingen känns olika för alla och vad du än upplever så är det helt normalt. 


När du tar emot Reiki fysiskt frigörs hormonet oxytocin vilket minskar stressnivåerna i kroppen och får dig att känna dig mer avslappnad. Det är helt normalt att somna vid en behandling då kroppen slappnar av och går ner i ett viloläge. 

Efter behandling


Efter en behandling, speciellt om det är den första, kan du känna dig lite frusen och ibland kan även olika känslor komma upp. Detta är för att Reiki har en utrensande effekt på kroppen.
Det kan också vara så att du bara känner dig påfylld med energi och känner dig avslappnad efter. Även det här är olika för alla individer. 

 

Jag rekommenderar alltid att dricka lite extra vatten efter en behandling och lyssna på kroppen och dess behov.

Friskvårdsberättigat


Reiki är friskvårdsberättigat och godkänt av WHO som behandlingsform, och är även klassat som rehabiliterande friskvård av skatteverket. 

 

Med det sagt kan Reiki inte bota sjukdomar eller andra tillstånd. Syftet är bara till för välmående och avslappning på ett energetiskt och själsligt plan.


ASTROLOGI


Genom att titta på var solen, planeterna och vissa av asteroiderna stod när du föddes, kan vi utifrån det få fram saker om dig och ditt liv; vart din själ har varit tidigare, vart den är på väg i det här livet, vilka läxor du bär med dig m.m. Genom en sådan konsultation kan vi få en bättre förståelse för vilka vi är och vårt livssyfte. Det är ett fint komplement till den personliga utvecklingen och kan få oss att se på oss själva med andra ögon. 


Du kanske är en av de som inte alls känner igen dig i beskrivningen av ditt stjärntecken? Det reder vi ut när vi tittar på din karta, eftersom astrologin tittar på så mycket mer än vårt stjärntecken, eller soltecken som vi säger i astrologin.KONSULTATION


Jag erbjuder en astrologikonsultation där jag grundläggande går igenom ditt födelsehoroskop.  

Jag tittar på helheten, och bland annat på vilken som är den styrande planeten i horoskopet, vilka energier som är mest dominanta, vart din själ har som mål att ta sig i det här livet m.m.


Denna tjänst går även att boka tillsammans med Reikibehandling, där är fokuset mest på vilka obalanser som kan finnas, vart du står i livet idag kopplat till astrologin och vad vi behöver balansera upp.Priser:

45 minuer: 850:-

60 minuter: 1000:-

Reiki + astro: 1250:-