UTBILDNINGAR


Jag har bland annat studerat Hälsopedagogprogrammet på GIH (som även har givit mig en PT-licens), idrottspsykologi, beteendevetenskap och förjdupar mig just nu inom Idrottsnutriton.Jag är även certifierad i Reiki steg 1 och 2.
Har studerat astrologi och är skolad sedan några år tillbaka bland annat Margareta Hedin.

För mig är begreppet hälsa så mycket mer än ett träningsprogram och en näringsrik kost. Hälsa för mig är ett helhetstänk med balans mellan fysisk aktivitet och ett hälsosamt mindset. Det är lika viktigt att röra på sig fysiskt som det är att meditera och vårda sitt mindset. Det är när vi riktar blicken inåt som vi kan komma i kontakt med vår egen sanning om vad som är bäst för oss och vem vi faktiskt är. "When you've seen beyond yourself then you may find peace of mind is waiting there, and the time will come when you see we're all one, and life flows on within you and without you" -
George Harrison 

OM MIG

Jag är en fri själ med solen i Vattumannen och månen i Fiskarna som älskar gammal rockmusik (speciellt The Beatles).


Idrottsmässigt har jag sedan jag var liten bland annat dansat, spelat ringette och gått på ridning. Idag är poledance, dans och styrketräning mina stora passioner. Jag är uppvuxen i ett hem där idrotten har tagit mycket plats, vilket gör den självklar i mitt liv och min vardag idag.  


Jag har varit spirituell så länge jag kan minnas, och köpte mina första astrologi böcker och tarotlekar när jag var 15 år.


Jag fick mitt riktiga spirituella uppvaknande 2019 när jag efter flera år av för mycket stress kände mig totalt utbränd och blev sjuk.


Sedan dess har jag djupdykt i astrologi, meditation, the law of assumption, yoga och healing för att läka och hitta tillbaka till mig själv, och till min inre kärna.


Mitt mål idag är att hjälpa dig att bli ditt bästa jag. Jag vill ge dig verktygen som du kan använda för att må så bra som möjligt både fysiskt och psykiskt.