UTBILDNINGAR


Jag är certifierad i Reiki steg 1 och 2. Jag har även studerat astrologi i hela mitt liv och är skolad astrolog sedan 1 år tillbaka


I grunden har jag utbildat mig till Hälsopedagog och har bland annat läst socialpsykologi inom idrott.För mig är begreppet hälsa så mycket mer än ett träningsprogram och en näringsrik kost. Hälsa för mig är ett helhetstänk med balans mellan fysisk aktivitet och ett hälsosamt mindset. Det är lika viktigt att röra på sig fysiskt som det är att meditera och vårda sitt mindset. Det är när vi riktar blicken inåt som vi kan komma i kontakt med vår egen sanning om vad som är bäst för oss och vem vi faktiskt är. "When you've seen beyond yourself then you may find peace of mind is waiting there, and the time will come when you see we're all one, and life flows on within you and without you" -
George Harrison 

OM MIG

Jag är en fri själ med solen i vattumannen och månen i fiskarna som älskar gammal rockmusik (speciellt The Beatles).


Jag har varit spirituell så länge jag kan minnas, och köpte mina första astrologi böcker och tarotlekar när jag var 15 år. 


Jag fick mitt riktiga spirituella uppvaknande 2019 när jag efter flera år av för mycket stress kände mig totalt utbränd och blev sjuk. 


Sedan dess har jag djupdykt i astrologi, meditation, the law of assumption, yoga och healing för att läka och hitta tillbaka till mig själv, och till min inre kärna.


Mitt mål idag är att hjälpa dig att hitta verktygen att lyssna in din själs röst och längtan.