ONLINE COACHING


Är du redo för att förändra din livsstil och vill ha lite stöttning och guidning?


Oavsett vilken träningsbakgrund du har och vart du befinner dig idag på din resa, finns jag här för att coacha dig!


Jag som din coach hjälper dig att uppnå dina mål i form av skräddarsydda träningsprogram, regelbundna incheckningar och motiverande samtal. 


Alla kan följa ett träningsprogram de får i handen, men det krävs stöttning och guidning på vägen, och framförallt en förändring av mindset och livsstil.


Mitt mål med min coaching är att du ska få verktyg till att fortsätta ha en hälsosam livsstil även efter vårt samarbete. Jag jobbar efter långsiktiga mål och förändring. Att få en hälsosam livsstil och sundare relation, både till sig själv och mat, är ingen quickfix.
Upplägg:

Vi jobbar tillsammans under 12 veckor. Vi har ett första möte innan din plan och ditt upplägg startar, där vi går igenom allt från matvanor till träningsbakgrund. Allt för att jag ska veta vart du befinner dig och kunna skräddarsy ett program till just dig.
Efter det kör vi igång och har incheck varje vecka. Du kommer att få nytt program var fjärde vecka, tips och tricks från mig med mindset, lite recept, guidning kring mat och framförallt stöttning längs med vägen. Pris:

Från: 1500:- / månad (ink.moms)

Kontakta mig för att få ett specifikt pris för just ditt upplägg.


Jag jobbar både med privatpersoner och som konsult till idrottsföreningar.